Altanbyggnation i Vendelsö & Haninge

Vill du ha en riktigt härlig plats att spendera sommarens ljumna kvällar på eller vill du kanske höja värdet på din bostad? Vi är din trygga samarbetspartner när du är i behov av en snickare för ditt altanbygge i Vendelsö. Genom att alltid slå vakt om kommunikation, kvalitet och punktlighet kan vi säkerställa ett bekymmersfritt arbete eller renovering från start till mål. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Bygga Altan

Oavsett vilken sorts av altanbyggnation du är ute efter så kan vi hjälpa dig! 

Bygga Trädäck

Alla har vi olika önskemål och drömmar om hur den egna trädäcket ska se ut. Vi fixar det!

Bygga Uterum

Vi får altanen på plats och kan även hjälpa dig att glasa in den eller sätta upp vacker belysning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Säkra sommarens bästa Altan i Södra Stockholm Vi är ditt lokala byggföretag i Vendelsö, Haninge, Gudö & Nacka

  Kompetenta snickare med lång erfarenhet

  Alla våra snickare har en lång erfarenhet och ordentlig utbildning inom bygg för att kunna erbjuda dig det understöd och den service du behöver i samband med bygget av din nya altan. Då vi erbjuder totalentreprenad i egen regi behöver du inte använda dig av några underleverantörer. Vi får altanen på plats och kan även hjälpa dig att glasa in den eller sätta upp vacker belysning.

  Hög säkerhet och rådande branschregler i fokus

  Vi lägger stor vikt på att både kunder och medarbetare känner sig trygga. Därför ser vi till att alla uppdrag alltid utförs under högsta möjliga säkerhet. Vi arbetar enligt arbetsmiljöverkets föreskrifter och följer de rådande branschreglerna. Naturligtvis erbjuder vi även försäkringar när du vill bygga eller renovera altan med oss.

  En altan för just dina behov

  Alla har vi olika önskemål och drömmar om hur den egna altanen ska se ut. Vi lyssnar noga på vad du har för vision och önskemål och gör vårt yttersta för att uppfylla dessa till punkt och pricka. Vi hjälper dig att bygga ett uterum, terrass, altan eller en veranda som blir precis så som du har önskat den.

  Nöjd kund garanti säkerställer glada kunder

  Våra kunder är naturligtvis väldigt viktiga för oss och vi vill inte att du ska betala för ett arbete som du inte är nöjd med. Därför erbjuder vi alla kundgrupper en nöjd kund garanti. Det innebär att vi inte slutar att arbeta förrän du är 100 % nöjd. Har vi åkt från platsen kommer vi tillbaka och rättar till eller fortsätter bygga efter dina önskemål.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Petra Svensson
   - Reception

   Nummer: 08-124 11 416
   Mail: offert@byggare-vendelso.se

   Totalentreprenad i egen regi

   Det ska inte vara problematiskt för dig att anlita oss och därför erbjuder vi totalentreprenad i egen regi med projektledning inom alla yrkesgrupper. Det innebär att vi har golvläggare, målare, VVS-montörer, markentreprenader, konstruktörer och materialtillverkare på plats. Efter avslutat arbete ser vi till att utföra en kvalitetskontroll och en besiktning.

   Din altanbyggare i Vendelsö 

   Vi har vår bas i Vendelsö, men tar oss mer än gärna an projekt även i andra områden. Det betyder att vi även kan hjälpa dig som bor i Vega, Haninge, Albatrossen, Lyckeby, Nacka, Älta, Södertörn, Tyresta, Segeltorp, Sköndal och på flera platser. Hör av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster.

   Privatperson? Då kan du använda ROT-avdraget

   Om din altan eller veranda ska byggas i anslutning till bostadshuset har du rätt att nyttja ROT-avdraget. Avdraget ges till alla privatpersoner i Sverige som uppfyller villkoren från Skatteverket. Det enda du behöver är att lämna över ditt personnummer och därefter ser vi till att du får ut en faktura som är reducerad med hela 30 % på arbetskostnaden.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggare Vendelsö för att bygga ut våran uteplats med tillhörande altan, spabad och staket. Vi blev supernöjda med slutresultatet och hur fint städat det var efter! Rekommenderar!

   Fastighetsägare, Tutviken

   Vi kontaktade Byggare Vendelsö för att snickra till en pergola i trädgården. Vi är supernöjda med jobbet de gjorde hos oss. Väldigt trevliga och proffsigt bemötande med kunder i fokus! Rekommenderar!

   Mange, Lyckebyn

   Byggare Vendelsö anlitades för att totalrenovera vårt kök till lägenheten. Vi är mycket nöjda med hur det blev. Mycket bra kommunikation genom hela processen. Efter allt var färdigt var det städat & fint.

   Erik, Kumla

   Vanliga frågor Här hittar du svar på några av de frågor människor ofta ställer till oss.

   Hur mycket kostar det att köpa byggtjänster av er?

   Det finns inget rakt svar på den frågan i och med att vi gör så många olika saker. Du kan väldigt enkelt få reda på exakt hur mycket du får betala genom att kontakta oss. Vi ger dig en offert helt utan kostnad eller krav på motprestation.

   Kan jag använda ROT-avdraget när ni bygger åt mig?

   Många av tjänsterna vi erbjuder berättigar till ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på dina förutsättningar. Vi rekommenderar våra potentiella kunder att kontakta Skatteverket för att säkerställa att de kan använda avdraget. Generellt sett gäller att du som vill att vi ska genomföra en byggtjänst i anslutning till en bostad du äger och bor i kan utnyttja ROT. Du kan i sådana fall sänka totalkostnaden för våra tjänster med upp till 30 procent.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   Totalentreprenad innebär att vi som byggföretag kan genomföra alla arbetsmoment som krävs för att slutföra de tjänster vi erbjuder. Om du vill bygga ett attefallshus på tomten behöver du till exempel inte anlita ytterligare entreprenörer för installation av el med mera. Vi ror projektet i land från start till mål.

   Vilka kunder hjälper ni?

   Så länge jobbet du vill att vi ska utföra finns någonstans i Stockholmstrakten är du välkommen att kontakta oss. Vi har utfört uppdrag åt privatpersoner, villaägare, bostadsrättsföreningar och företagskunder i bland annat Tyresta, Södertörn, Gladö och Sköndal. Vi lämnar gärna ut referenser från någon av våra nöjda tidigare kunder vid förfrågan.

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Byte av Träpanel. Mårtensberg

   Fasadrenovering och byte av träpanel til villaägare i Mårtensberg, Stockholm.

   Renovering av Kök BRF. Gudö

   Köksrenovering till en lägenhetsägare i en BRF i Gudö, Stockholm. Ink klinker, parkett & nya köksluckor.

   Trädäck med Uterum. Sågen

   Tillbyggnation av trädäck med inglasat uterum till privatperson i Sågen, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Petra Svensson
    - Reception

    Nummer: 08-124 11 416
    Mail: offert@byggare-vendelso.se

    Offert? Klicka här