Panelbyten i Vendelsö & Haninge

Behöver ni hjälp med att byta eller renovera er panel? Tack vare vår långa erfarenhet inom fasadarbeten känner vi oss trygga med att kalla oss specialister inom området. Hos oss får du alltid en nöjd kund garanti, försäkringar och ett resultat som du kan vara stolt över. Vi hjälper dig att ta bort ruttna plankor, utföra fasadmålning, renovera tegelfasad eller byta ut träfasaden. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Byta Ytterpanel

Vi har utfört panelbyten och bytt ut ruttna plankor åt kunder i Stockholmstrakten i flera år.

Byta Innerpanel

Vi har lång erfarenhet av att byta innerpaneler i kök, vardagsrum och sovrum!

Fasadrenovering

Om du märker att fasaden är torr eller om vissa brädor har murknat är det hög tid att utföra en fasadrenovering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Fasad- & Panelbyten i Vendelsö & Haninge Vi har utfört panelbyten i Vendelsö, Haninge, Gudö & Nacka

  Specialister inom fasadarbeten i Vendelsö

  Tack vare vår långa erfarenhet inom fasadarbeten känner vi oss trygga med att kalla oss specialister inom området. Hos oss får du alltid en nöjd kund garanti, försäkringar och ett resultat som du kan vara stolt över. Vi hjälper dig att ta bort ruttna plankor, utföra fasadmålning, renovera tegelfasad eller byta ut träfasaden. 

  Fasadrenovering med fast tidsplan

  Inför en fasadrenovering vill du troligtvis veta hur lång tid som arbetet kommer att ta, men det är en fråga som är svår för oss att besvara. Faktorer som kommer vara avgörande är storleken på huset, omfattningen av renoveringen, vilket material som ska användas och om vi behöver ta hänsyn till fönster och dörrar. Efter ett kostnadsfritt platsbesök kan vi dock fastställa en tidsplan.

  Rådgivning av professionella hantverkare

  Fasaden på ditt hus finns inte bara för att ge ett snyggt intryck, utan fasadens huvudsakliga uppgift är att skydda stommen mot väder och vind. Om du märker att fasaden är torr eller om vissa brädor har murknat är det hög tid att utföra en fasadrenovering. Det enda som krävs är att du mejlar eller hör av dig till oss via telefon. Här kan du också få kostnadsfri rådgivning och vägledning i ditt projekt.

  Totalentreprenad för ditt panelbyte

  Oavsett hur gammalt eller nytt ditt hus är kan våra duktiga hantverkare hjälpa dig att välja ett material och en panel som kommer att lyfta husets karaktär. Det spelar ingen roll om ditt hus är från 1800-talet eller från 1980. I samband med denna process kan vi också bistå med hjälp inom skrapning, tvätt och målning, för att du ska få ett så bra och hållbart slutresultat som möjligt.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-124 11 416
   Mail: offert@byggare-vendelso.se

   Komplettera fasadrenoveringen med en tilläggsisolering

   När vi är ute på plats hos dig och utför din fasadrenovering kan det vara en god idé att även fundera på tilläggsisolering. Tilläggsisolering innebär att vi lägger in mer isolering i fasaden för att på så sätt skapa ett hem som är tätare. Detta betyder i sin tur att du kan spara in en hel del pengar på din energiförbrukning. Med tanke på hur elpriserna ser ut idag är en lägre energiförbrukning något som många strävar efter. 

   Kan man använda ROT-avdraget till fasadbyte?

   Om du vill göra ett fasadbyte eller en fasadrenovering på ditt eget bostadshus eller fritidshus har du rätt att använda dig av ROT-avdraget. Tack vare ROT-avdraget behöver du som privatperson inte betala ett fullt pris när du anlitar oss för våra tjänster. Om du uppfyller villkoren för ROT-avdraget kan du få via Skatteverket en reducering av arbetskostnaden på 30 %. ROT-avdraget tilldelas alla privatpersoner i Sverige och kan användas för alla tjänster inom renovering i ditt hus.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggare Vendelsö för att bygga ut våran uteplats med tillhörande altan, spabad och staket. Vi blev supernöjda med slutresultatet och hur fint städat det var efter! Rekommenderar!

   Fastighetsägare, Tutviken

   Vi kontaktade Byggare Vendelsö för att snickra till en pergola i trädgården. Vi är supernöjda med jobbet de gjorde hos oss. Väldigt trevliga och proffsigt bemötande med kunder i fokus! Rekommenderar!

   Mange, Lyckebyn

   Byggare Vendelsö anlitades för att totalrenovera vårt kök till lägenheten. Vi är mycket nöjda med hur det blev. Mycket bra kommunikation genom hela processen. Efter allt var färdigt var det städat & fint.

   Erik, Kumla

   Vanliga frågor Här hittar du svar på några av de frågor människor ofta ställer till oss.

   Hur mycket kostar det att köpa byggtjänster av er?

   Det finns inget rakt svar på den frågan i och med att vi gör så många olika saker. Du kan väldigt enkelt få reda på exakt hur mycket du får betala genom att kontakta oss. Vi ger dig en offert helt utan kostnad eller krav på motprestation.

   Kan jag använda ROT-avdraget när ni bygger åt mig?

   Många av tjänsterna vi erbjuder berättigar till ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på dina förutsättningar. Vi rekommenderar våra potentiella kunder att kontakta Skatteverket för att säkerställa att de kan använda avdraget. Generellt sett gäller att du som vill att vi ska genomföra en byggtjänst i anslutning till en bostad du äger och bor i kan utnyttja ROT. Du kan i sådana fall sänka totalkostnaden för våra tjänster med upp till 30 procent.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   Totalentreprenad innebär att vi som byggföretag kan genomföra alla arbetsmoment som krävs för att slutföra de tjänster vi erbjuder. Om du vill bygga ett attefallshus på tomten behöver du till exempel inte anlita ytterligare entreprenörer för installation av el med mera. Vi ror projektet i land från start till mål.

   Vilka kunder hjälper ni?

   Så länge jobbet du vill att vi ska utföra finns någonstans i Stockholmstrakten är du välkommen att kontakta oss. Vi har utfört uppdrag åt privatpersoner, villaägare, bostadsrättsföreningar och företagskunder i bland annat Tyresta, Södertörn, Gladö och Sköndal. Vi lämnar gärna ut referenser från någon av våra nöjda tidigare kunder vid förfrågan.

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Byte av Träpanel. Mårtensberg

   Fasadrenovering och byte av träpanel til villaägare i Mårtensberg, Stockholm.

   Renovering av Kök BRF. Gudö

   Köksrenovering till en lägenhetsägare i en BRF i Gudö, Stockholm. Ink klinker, parkett & nya köksluckor.

   Trädäck med Uterum. Sågen

   Tillbyggnation av trädäck med inglasat uterum till privatperson i Sågen, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-124 11 416
    Mail: offert@byggare-vendelso.se

    Offert? Klicka här