Köksrenovering i Vendelsö & Haninge

Med ett nytt kök kan det kännas som att hela hemmet fått en ny känsla. Vänd dig till oss om du vill anlita en köksspecialist för att renovera köket. Vi tar uppdrag från privatpersoner, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare i bl.a. Dalarö, Smådalarö, Jordbro, Muskö, Brandbergen och Handen. Kontakta oss för ett gratis prisförslag idag.

Renovera Kök

– Vi utför alla sorters arbeten inom köksrenovering, snickeri & måleri!

Köksbyte

– Vi byter både nya och begagnade kök. Hör av dig till oss så kan vi hjälpa er.

Köksmontering

– Vi erbjuder totalentreprenad som gör det enklast för dig vid köksmontering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Köksmontör från Vendelsö med stor erfarenhet Vi arbetar i Vendelsö, Tutviken, Vega, Söderby, Väländan och resten av Stockholmsområdet.

  Hur ser ditt drömkök ut?

  Längtar du efter en köksö, att ha en kaklad köksvägg som står emot kladd, eller hur ser ditt drömkök ut? Hör av dig till oss för att få hjälp att sätta kök, byta kök eller göra andra renoveringsarbeten i köket. Inget arbete är för stort eller för litet för oss, vi kan lika gärna platsbygga ett kök som utgår från IKEA-stommar.

  Prisvärt för alla

  Vår ambition är att erbjuda prisvärda lösningar med hög kvalitet. Du kan anlita oss som privatperson, bostadsrättsförening, företag eller annan form av fastighetsägare. Vi arbetar för alla sorters kunder och med alla slags fastigheter. Har du ett fritidshus, en villa, eller ett flerfamiljshus? Finns köket i en industrifastighet, en kontorslokal eller i en annan sorts byggnad? Inga problem! Finns det ett kök kan vi renovera det!

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Petra Svensson
   - Reception

   Nummer: 08-124 11 416
   Mail: offert@byggare-vendelso.se

   Vanliga frågor Här hittar du svar på några av de frågor människor ofta ställer till oss.

   Hur mycket kostar det att köpa byggtjänster av er?

   Det finns inget rakt svar på den frågan i och med att vi gör så många olika saker. Du kan väldigt enkelt få reda på exakt hur mycket du får betala genom att kontakta oss. Vi ger dig en offert helt utan kostnad eller krav på motprestation.

   Kan jag använda ROT-avdraget när ni bygger åt mig?

   Många av tjänsterna vi erbjuder berättigar till ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på dina förutsättningar. Vi rekommenderar våra potentiella kunder att kontakta Skatteverket för att säkerställa att de kan använda avdraget. Generellt sett gäller att du som vill att vi ska genomföra en byggtjänst i anslutning till en bostad du äger och bor i kan utnyttja ROT. Du kan i sådana fall sänka totalkostnaden för våra tjänster med upp till 30 procent.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   Totalentreprenad innebär att vi som byggföretag kan genomföra alla arbetsmoment som krävs för att slutföra de tjänster vi erbjuder. Om du vill bygga ett attefallshus på tomten behöver du till exempel inte anlita ytterligare entreprenörer för installation av el med mera. Vi ror projektet i land från start till mål.

   Vilka kunder hjälper ni?

   Så länge jobbet du vill att vi ska utföra finns någonstans i Stockholmstrakten är du välkommen att kontakta oss. Vi har utfört uppdrag åt privatpersoner, villaägare, bostadsrättsföreningar och företagskunder i bland annat Tyresta, Södertörn, Gladö och Sköndal. Vi lämnar gärna ut referenser från någon av våra nöjda tidigare kunder vid förfrågan.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggare Vendelsö för att bygga ut våran uteplats med tillhörande altan, spabad och staket. Vi blev supernöjda med slutresultatet och hur fint städat det var efter! Rekommenderar!

   Fastighetsägare, Tutviken

   Vi kontaktade Byggare Vendelsö för att snickra till en pergola i trädgården. Vi är supernöjda med jobbet de gjorde hos oss. Väldigt trevliga och proffsigt bemötande med kunder i fokus! Rekommenderar!

   Mange, Lyckebyn

   Byggare Vendelsö anlitades för att totalrenovera vårt kök till lägenheten. Vi är mycket nöjda med hur det blev. Mycket bra kommunikation genom hela processen. Efter allt var färdigt var det städat & fint.

   Erik, Kumla

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Byte av Träpanel. Mårtensberg

   Fasadrenovering och byte av träpanel til villaägare i Mårtensberg, Stockholm.

   Renovering av Kök BRF. Gudö

   Köksrenovering till en lägenhetsägare i en BRF i Gudö, Stockholm. Ink klinker, parkett & nya köksluckor.

   Trädäck med Uterum. Sågen

   Tillbyggnation av trädäck med inglasat uterum till privatperson i Sågen, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Petra Svensson
    - Reception

    Nummer: 08-124 11 416
    Mail: offert@byggare-vendelso.se

    Offert? Klicka här