Golvläggning i Vendelsö & Haninge

Vi utför golvläggning, golvslipning och andra arbeten med golv för fastighetsägare, privatpersoner och bostadsrättsföreningar i hela Stockholmsområdet så som Alby, Blista, Dåntorp , Fredriksborg, Hemfosa & Skogstorp. Arbetet kan ske i alla slags fastigheter – villor, fritidshus, hyreshus, större fastighetshus, bostadsrättsföreningar med mera. Kontakta oss för ett gratis prisförslag idag.

Lägga Golv

– Golvläggning vid nybyggen, renovering eller ombyggnationer. Hör av dig idag!

Golvrenovering

– Låt oss renovera golvet för att ge lägenheten eller villan en ny chans.

Certifierade Golvläggare

– Våra certifierade golvläggare ser till att arbetet utförs på rätt sätt.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Golventreprenör från Vendelsö med stor kunskap om golvarbete Vänd dig till oss om du vill renovera golv i Vendelsö, Kärrmaräng eller Sandemar

  Vilket golv vill just du ha?

  Vilket golv som passar bäst kan bero på fastigheten och hur rummet ska användas, men ofta handlar det om att följa sin egen smak. Vi kan lägga parkettgolv (även lägga fiskbensparkett), lägga trägolv, lägga laminatgolv och även lägga golv av andra slag. Vid behov kan vi bygga golv eller montera golv (till exempel furugolv).

  Behövs totalentreprenad?

  Har du bara behov av att slipa golvet får du gärna höra av dig till vår golvfirma. Vi kommer gärna till dig. Däremot är det inte aktuellt med totalentreprenad vid mindre arbeten. Är det större arbeten som behöver göras kan du anlita vårt golvföretag för totalentreprenad i egen regi. Vi står då för samordning av alla arbetsinsatser och för all nödvändig projektledning.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Petra Svensson
   - Reception

   Nummer: 08-124 11 416
   Mail: offert@byggare-vendelso.se

   Vanliga frågor Här hittar du svar på några av de frågor människor ofta ställer till oss.

   Hur mycket kostar det att köpa byggtjänster av er?

   Det finns inget rakt svar på den frågan i och med att vi gör så många olika saker. Du kan väldigt enkelt få reda på exakt hur mycket du får betala genom att kontakta oss. Vi ger dig en offert helt utan kostnad eller krav på motprestation.

   Kan jag använda ROT-avdraget när ni bygger åt mig?

   Många av tjänsterna vi erbjuder berättigar till ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på dina förutsättningar. Vi rekommenderar våra potentiella kunder att kontakta Skatteverket för att säkerställa att de kan använda avdraget. Generellt sett gäller att du som vill att vi ska genomföra en byggtjänst i anslutning till en bostad du äger och bor i kan utnyttja ROT. Du kan i sådana fall sänka totalkostnaden för våra tjänster med upp till 30 procent.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   Totalentreprenad innebär att vi som byggföretag kan genomföra alla arbetsmoment som krävs för att slutföra de tjänster vi erbjuder. Om du vill bygga ett attefallshus på tomten behöver du till exempel inte anlita ytterligare entreprenörer för installation av el med mera. Vi ror projektet i land från start till mål.

   Vilka kunder hjälper ni?

   Så länge jobbet du vill att vi ska utföra finns någonstans i Stockholmstrakten är du välkommen att kontakta oss. Vi har utfört uppdrag åt privatpersoner, villaägare, bostadsrättsföreningar och företagskunder i bland annat Tyresta, Södertörn, Gladö och Sköndal. Vi lämnar gärna ut referenser från någon av våra nöjda tidigare kunder vid förfrågan.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggare Vendelsö för att bygga ut våran uteplats med tillhörande altan, spabad och staket. Vi blev supernöjda med slutresultatet och hur fint städat det var efter! Rekommenderar!

   Fastighetsägare, Tutviken

   Vi kontaktade Byggare Vendelsö för att snickra till en pergola i trädgården. Vi är supernöjda med jobbet de gjorde hos oss. Väldigt trevliga och proffsigt bemötande med kunder i fokus! Rekommenderar!

   Mange, Lyckebyn

   Byggare Vendelsö anlitades för att totalrenovera vårt kök till lägenheten. Vi är mycket nöjda med hur det blev. Mycket bra kommunikation genom hela processen. Efter allt var färdigt var det städat & fint.

   Erik, Kumla

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Byte av Träpanel. Mårtensberg

   Fasadrenovering och byte av träpanel til villaägare i Mårtensberg, Stockholm.

   Renovering av Kök BRF. Gudö

   Köksrenovering till en lägenhetsägare i en BRF i Gudö, Stockholm. Ink klinker, parkett & nya köksluckor.

   Trädäck med Uterum. Sågen

   Tillbyggnation av trädäck med inglasat uterum till privatperson i Sågen, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Petra Svensson
    - Reception

    Nummer: 08-124 11 416
    Mail: offert@byggare-vendelso.se

    Offert? Klicka här