Stensättning i Vendelsö & Haninge

Väljer du att skapa en delvis stenbelagd trädgård med till exempel en stenbelagd entré eller garageuppfart, kan din tomt gå att använda på helt nya sätt. Med bland annat granit, schiffer och ölandssten kan vi hjälpa dig att få både en ny och bättre funktionalitet. Vi tar uppdrag från privatpersoner, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare i bl.a. Dalarö, Smådalarö, Jordbro, Muskö, Brandbergen och Handen. Kontakta oss för ett gratis prisförslag idag.

Plattläggning

– Vi utför plattläggning av stenplattor och andra markplattor. Hör av dig idag.

Stensättning

– Till exempel stenläggning runt pool, trädgård, altan eller grusgång.

Trädgårdsrenovering

– Vi erbjuder kompletta tjänster inom trädgårdsrenovering & stenarbeten.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Professionella stenläggare i Vendelsö Du kan alltid få skräddarsydda lösningar när du ska lägga marksten i Dalarö, Handen, Tungelsta, Årsta Havsbad & Västerhaninge

  Välj oss för nästa stenläggning – du kommer inte ångra dig

  När du ska anlägga en trädgård är kanske inte stenläggning det första du tänker på, men att till exempel välja en stenbelagd uteplats gör att du får en yta som är lättare att använda. Du kan också skapa snygga effekter med stenläggning runt träd, stenläggning vid växthuset och genom att använda olika sorters kantsten och gatsten.

  Vi kommer gärna till dig i Vendelsö & Haninge med omnejd

  Vi utför alla sorters stenarbeten i anslutning till alla olika typer av fastigheter och tomter. Vi kan även skapa stödmurar, antingen stenmurar eller gjuta betongmur. Vi kan också lägga singel, om du till exempel vill anlägga en grusgång eller anlägga en uppfart. Du är välkommen att höra av dig som privatperson, företag, bostadsrättsförening eller fastighetsägare. Vi arbetar i hela Stockholmsområdet och kommer gärna till bland annat Dåntorp, Fredriksborg, Hemfosa och Skogstorp.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Petra Svensson
   - Reception

   Nummer: 08-124 11 416
   Mail: offert@byggare-vendelso.se

   Vanliga frågor Här hittar du svar på några av de frågor människor ofta ställer till oss.

   Hur mycket kostar det att köpa byggtjänster av er?

   Det finns inget rakt svar på den frågan i och med att vi gör så många olika saker. Du kan väldigt enkelt få reda på exakt hur mycket du får betala genom att kontakta oss. Vi ger dig en offert helt utan kostnad eller krav på motprestation.

   Kan jag använda ROT-avdraget när ni bygger åt mig?

   Många av tjänsterna vi erbjuder berättigar till ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på dina förutsättningar. Vi rekommenderar våra potentiella kunder att kontakta Skatteverket för att säkerställa att de kan använda avdraget. Generellt sett gäller att du som vill att vi ska genomföra en byggtjänst i anslutning till en bostad du äger och bor i kan utnyttja ROT. Du kan i sådana fall sänka totalkostnaden för våra tjänster med upp till 30 procent.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   Totalentreprenad innebär att vi som byggföretag kan genomföra alla arbetsmoment som krävs för att slutföra de tjänster vi erbjuder. Om du vill bygga ett attefallshus på tomten behöver du till exempel inte anlita ytterligare entreprenörer för installation av el med mera. Vi ror projektet i land från start till mål.

   Vilka kunder hjälper ni?

   Så länge jobbet du vill att vi ska utföra finns någonstans i Stockholmstrakten är du välkommen att kontakta oss. Vi har utfört uppdrag åt privatpersoner, villaägare, bostadsrättsföreningar och företagskunder i bland annat Tyresta, Södertörn, Gladö och Sköndal. Vi lämnar gärna ut referenser från någon av våra nöjda tidigare kunder vid förfrågan.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggare Vendelsö för att bygga ut våran uteplats med tillhörande altan, spabad och staket. Vi blev supernöjda med slutresultatet och hur fint städat det var efter! Rekommenderar!

   Fastighetsägare, Tutviken

   Vi kontaktade Byggare Vendelsö för att snickra till en pergola i trädgården. Vi är supernöjda med jobbet de gjorde hos oss. Väldigt trevliga och proffsigt bemötande med kunder i fokus! Rekommenderar!

   Mange, Lyckebyn

   Byggare Vendelsö anlitades för att totalrenovera vårt kök till lägenheten. Vi är mycket nöjda med hur det blev. Mycket bra kommunikation genom hela processen. Efter allt var färdigt var det städat & fint.

   Erik, Kumla

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Byte av Träpanel. Mårtensberg

   Fasadrenovering och byte av träpanel til villaägare i Mårtensberg, Stockholm.

   Renovering av Kök BRF. Gudö

   Köksrenovering till en lägenhetsägare i en BRF i Gudö, Stockholm. Ink klinker, parkett & nya köksluckor.

   Trädäck med Uterum. Sågen

   Tillbyggnation av trädäck med inglasat uterum till privatperson i Sågen, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Petra Svensson
    - Reception

    Nummer: 08-124 11 416
    Mail: offert@byggare-vendelso.se

    Offert? Klicka här