Renovering i Vendelsö & Haninge

En renovering kan innebära en mycket stor förändring av din bostad. En renovering kan inte bara höja värdet på huset utan kan också innebära att du får en bättre livskvalitet. Tack vare vårt serviceinriktade team kan vi hjälpa dig med renoveringens alla delar – från start till mål och allt med fast pris och tidsplan. Kontakta oss för en fri offert idag!

Köksrenovering

Oavsett om du vill montera eller renovera hela köket så kan vi hjälpa dig!

Badrumsrenovering

Vi har lång erfarenhet av badrum, tvättrum- & våtrumsrenoveringar. 

Hus- & Lägenhetsrenovering

Ge huset eller lägenheten nytt liv genom en totalrenovering!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Vi hjälper dig med din Renovering i Södra Stockholm Vi renoverar i bl.a. Dalarö, Saltsjöbaden, Älta & Nacka med omnejd

  Din byggfirma i Vendelsö med omnejd

  Vi är ett mycket drivet byggföretag med hantverkare av högsta kvalitet. Vi har hjälpt allt från villaägare till fastighetsbolag och företag, men även stiftelser, BRF:er, förvaltare och andra byggare med våra tjänster. Inget arbete är för stort eller för litet och genom vår totalentreprenad slipper du kontakta underleverantörer.

  En renovering efter dina behov

  Det är du som kund som står i fokus när du väljer att anlita oss som din byggfirma. Därför är vi mycket intresserade av att höra om din vision och dina önskemål. Vi kan hjälpa dig att med allt från vindsrenovering, till badrums- och köksrenovering. Vill du utföra en komplett husrenovering eller renovera fritidshuset kan vi bistå med hjälp även med det.

  Lokala hantverkare för din trygghet

  Vårt byggbolag arbetar mer än gärna lokalt och det innebär att vi har utfört en rad olika byggprojekt i Vendelsö. Du kan bland annat hitta oss i Trångsund, Gladö, Dalarö och Sköndal, men också i Stuvsta, Skogås och Länna. Behöver du hjälp med din renovering av fastigheten, villan eller företaget är vi rätt byggföretag för uppgiften.

  Totalentreprenad efter dina önskemål

  Många kunder som vänder sig till oss är i behov av totalentreprenad och därför har vi sett till att alltid erbjuda projektledning inom alla yrkesgrupper. Med oss behöver du ingen underleverantör, eftersom vi har både elektriker, VVS-montörer, arkitekter, golvläggare och snickare på plats. Vi kan hjälpa dig från start till mål, men vi kan också bistå med hjälp vid mindre arbetsmoment, t.ex. för den som vill utföra större delar av renoveringen på egen hand.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Petra Svensson
   - Reception

   Nummer: 08-124 11 416
   Mail: offert@byggare-vendelso.se

   Utbildad personal och fackmannamässiga resultat

   För att du som kund ska kunna känna dig riktigt trygg med vårt byggföretag erbjuder vi en 100 % nöjd kund garanti för alla kundgrupper. Kundgarantin innebär att vi ser till att du är helt nöjd innan vi lämnar arbetsplatsen. Varje slutfört bygge avslutas alltid med en besiktning och en kvalitetskontroll tillsammans med dig som kund. Upplever du att det är något som du vill korrigera eller ändra så stannar vi kvar och fortsätter arbetet – alltid efter dina önskemål.

   Nyttja ROT-avdraget för en billigare renovering 

   Att utföra ett renoveringsprojekt kräver inte bara tid, utan i många fall kan det också betyda en mycket stor kostnad, beroende på arbetets omfattning. Om du anlitar oss privat har du möjlighet att ta del av ROT-avdraget. ROT-avdraget ger dig en 30 % reducering på arbetskostnaden och gör att du kan spara in en hel del pengar. Vi sköter kontakten med Skatteverket så att du inte behöver göra något själv.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggare Vendelsö för att bygga ut våran uteplats med tillhörande altan, spabad och staket. Vi blev supernöjda med slutresultatet och hur fint städat det var efter! Rekommenderar!

   Fastighetsägare, Tutviken

   Vi kontaktade Byggare Vendelsö för att snickra till en pergola i trädgården. Vi är supernöjda med jobbet de gjorde hos oss. Väldigt trevliga och proffsigt bemötande med kunder i fokus! Rekommenderar!

   Mange, Lyckebyn

   Byggare Vendelsö anlitades för att totalrenovera vårt kök till lägenheten. Vi är mycket nöjda med hur det blev. Mycket bra kommunikation genom hela processen. Efter allt var färdigt var det städat & fint.

   Erik, Kumla

   Vanliga frågor Här hittar du svar på några av de frågor människor ofta ställer till oss.

   Hur mycket kostar det att köpa byggtjänster av er?

   Det finns inget rakt svar på den frågan i och med att vi gör så många olika saker. Du kan väldigt enkelt få reda på exakt hur mycket du får betala genom att kontakta oss. Vi ger dig en offert helt utan kostnad eller krav på motprestation.

   Kan jag använda ROT-avdraget när ni bygger åt mig?

   Många av tjänsterna vi erbjuder berättigar till ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på dina förutsättningar. Vi rekommenderar våra potentiella kunder att kontakta Skatteverket för att säkerställa att de kan använda avdraget. Generellt sett gäller att du som vill att vi ska genomföra en byggtjänst i anslutning till en bostad du äger och bor i kan utnyttja ROT. Du kan i sådana fall sänka totalkostnaden för våra tjänster med upp till 30 procent.

   Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

   Totalentreprenad innebär att vi som byggföretag kan genomföra alla arbetsmoment som krävs för att slutföra de tjänster vi erbjuder. Om du vill bygga ett attefallshus på tomten behöver du till exempel inte anlita ytterligare entreprenörer för installation av el med mera. Vi ror projektet i land från start till mål.

   Vilka kunder hjälper ni?

   Så länge jobbet du vill att vi ska utföra finns någonstans i Stockholmstrakten är du välkommen att kontakta oss. Vi har utfört uppdrag åt privatpersoner, villaägare, bostadsrättsföreningar och företagskunder i bland annat Tyresta, Södertörn, Gladö och Sköndal. Vi lämnar gärna ut referenser från någon av våra nöjda tidigare kunder vid förfrågan.

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Byte av Träpanel. Mårtensberg

   Fasadrenovering och byte av träpanel til villaägare i Mårtensberg, Stockholm.

   Renovering av Kök BRF. Gudö

   Köksrenovering till en lägenhetsägare i en BRF i Gudö, Stockholm. Ink klinker, parkett & nya köksluckor.

   Trädäck med Uterum. Sågen

   Tillbyggnation av trädäck med inglasat uterum till privatperson i Sågen, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Petra Svensson
    - Reception

    Nummer: 08-124 11 416
    Mail: offert@byggare-vendelso.se

    Offert? Klicka här