Renovera Badrum i Vendelsö

Börjar det bli dags att renovera badrummet i Vendelsö? Vänd dig till oss för att få professionellt utfört arbete oavsett var i Stockholmsområdet du finns. Vi tar uppdrag från privatpersoner, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare i bl.a. Dalarö, Smådalarö, Jordbro, Muskö, Brandbergen och Handen. Kontakta oss för ett gratis prisförslag idag.

Badrumsrenovering

– Låt badrummet bli som nytt genom en komplett totalrenovering. Kontakta oss idag!

Plattsättning

Vi har lång erfarenhet av plattsättning, kakelsättning & klinker. Hör av dig!

Alla material

– Vi lägger: mosaik, natursten, kakelplattor, marmor, granit & klinkergolv

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Söker ni hjälp med en Badrumsrenovering i Vendelsö? Vi renoverar badrum i bl.a. Gudö, Dalarö, Haninge, Älta & Nacka med omnejd

Det badrum du önskar dig i Stockholm

Vi kan stå för allt från att bygga badrum från grunden, om du till exempel behöver en gästtoalett, till totalrenovering av badrum, att renovera wc eller renovera toalett. Vi utgår alltid från dina önskemål och din budget och vill förverkliga det du drömmer om. Vi kan utföra alla nödvändiga moment, som flytspackling eller installation av vattenburen golvvärme. Önskar du kommodskåp eller vägghängd toalettstol fixar vi självfallet det.

Välj erfarna hantverkare från Vendelsö

Badrumsentreprenör som ger garanterar fint resultat vid din toalettrenovering i Vendelsö.

Enkelt med totalentreprenad

Väljer du badrumsrenovering med totalentreprenad får du en smidig och prisvärd lösning där vi står för projektledningen av alla yrkesgrupper som kan behövas för renovering av badrummet. Vi gör arbeten i alla sorters fastigheter, som villor, tvåplanshus, större fastighetshus och mindre hyreshus. Hör av dig till oss för en gratis offert!

Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Micke Tallnäs
– Projektledare

Nummer: 08-124 11 416
Mail: offert@byggare-vendelso.se

Vanliga frågor Här hittar du svar på några av de frågor människor ofta ställer till oss.

Hur mycket kostar det att köpa byggtjänster av er?

Det finns inget rakt svar på den frågan i och med att vi gör så många olika saker. Du kan väldigt enkelt få reda på exakt hur mycket du får betala genom att kontakta oss. Vi ger dig en offert helt utan kostnad eller krav på motprestation.

Kan jag använda ROT-avdraget när ni bygger åt mig?

Många av tjänsterna vi erbjuder berättigar till ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på dina förutsättningar. Vi rekommenderar våra potentiella kunder att kontakta Skatteverket för att säkerställa att de kan använda avdraget. Generellt sett gäller att du som vill att vi ska genomföra en byggtjänst i anslutning till en bostad du äger och bor i kan utnyttja ROT. Du kan i sådana fall sänka totalkostnaden för våra tjänster med upp till 30 procent.

Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

Totalentreprenad innebär att vi som byggföretag kan genomföra alla arbetsmoment som krävs för att slutföra de tjänster vi erbjuder. Om du vill bygga ett attefallshus på tomten behöver du till exempel inte anlita ytterligare entreprenörer för installation av el med mera. Vi ror projektet i land från start till mål.

Vilka kunder hjälper ni?

Så länge jobbet du vill att vi ska utföra finns någonstans i Stockholmstrakten är du välkommen att kontakta oss. Vi har utfört uppdrag åt privatpersoner, villaägare, bostadsrättsföreningar och företagskunder i bland annat Tyresta, Södertörn, Gladö och Sköndal. Vi lämnar gärna ut referenser från någon av våra nöjda tidigare kunder vid förfrågan.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade Tällberg Byggservice för att bygga ut våran uteplats med tillhörande altan, spabad och staket. Vi blev supernöjda med slutresultatet och hur fint städat det var efter! Rekommenderar!

Fastighetsägare, Tutviken

Vi kontaktade Tällberg Byggservice för att snickra till en pergola i trädgården. Vi är supernöjda med jobbet de gjorde hos oss. Väldigt trevliga och proffsigt bemötande med kunder i fokus! Rekommenderar!

Mange, Lyckebyn

Tällberg Byggservice anlitades för att totalrenovera vårt kök till lägenheten. Vi är mycket nöjda med hur det blev. Mycket bra kommunikation genom hela processen. Efter allt var färdigt var det städat & fint.

Erik, Kumla

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

Byte av Träpanel. Mårtensberg

Fasadrenovering och byte av träpanel til villaägare i Mårtensberg, Stockholm.

Renovering av Kök BRF. Gudö

Köksrenovering till en lägenhetsägare i en BRF i Gudö, Stockholm. Ink klinker, parkett & nya köksluckor.

Trädäck med Uterum. Sågen

Tillbyggnation av trädäck med inglasat uterum till privatperson i Sågen, Stockholm.

Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Micke Tallnäs
– Projektledare

Nummer: 08-124 11 416
Mail: offert@byggare-vendelso.se