Kontakta Byggföretag i Södra Stockholm

Behöver ni hjälp en nybyggnation, renovering, tillbyggnation eller ombyggnation i södra Stockholm? Vi är en erfaren byggfirma från Vendelsö som har många års erfarenhet av alla typer av byggarbeten till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar & fastighetsägare. Vi har utfört projekt i bl.a. Haninge, Dalarö, Saltsjöbaden, Älta & Nacka. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Altanbyggnation

Vill du ha en riktigt härlig plats att spendera sommarens ljumna kvällar på eller vill du kanske höja värdet på din bostad?

ROT-Projekt

Vi kan hjälpa dig att med allt från vindsrenovering, till badrums- och köksrenovering.

Byta Inner- & Ytterpanel

Om du märker att fasaden är torr eller om vissa brädor har murknat är det hög tid att utföra ett panelbyte!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Ett komplett byggföretag från Vendelsö för dina renoveringar

När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att jobbet kommer att utföras enligt dina specifikationer. En av våra idéer går ut på att bygga långsiktiga kundrelationer. Det gör vi såklart enklast genom att vara en så bra samarbetspartner som möjligt. Vi har nöjda kunder i bland andra Huddinge, Trångsund, Segeltorp och Tyresta. Du är välkommen att höra av dig till oss för att bli en av dem du också.

Allt inom Renovering & Bygg i Södra Stockholm Lokala hantverkare i Vendelsö för din trygghet

Hör av dig – få ett gratis offert-förslag

Har du frågor om hur ditt projekt skulle kunna genomföras rent praktiskt? Kanske vet du ungefär vad du vill ha men undrar lite över materialval eller någonting annat? Välkommen att höra av dig. Vi står redo att hjälpa dig med ditt projekt vart i processen du än befinner dig. Utifrån vårt samtal erbjuder vi en offert som du får av oss utan kostnad eller krav på motprestation. Ta ställning till kostnadsförslaget i lugn och ro, om du väljer att anlita oss så startar vi jobbet vid tidigast möjliga tillfälle.

Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Micke Tallnäs
– Projektledare

Nummer: 08-124 11 416
Mail: offert@byggare-vendelso.se

Vanliga frågor Här hittar du svar på några av de frågor människor ofta ställer till oss.

Hur mycket kostar det att köpa byggtjänster av er?

Det finns inget rakt svar på den frågan i och med att vi gör så många olika saker. Du kan väldigt enkelt få reda på exakt hur mycket du får betala genom att kontakta oss. Vi ger dig en offert helt utan kostnad eller krav på motprestation.

Kan jag använda ROT-avdraget när ni bygger åt mig?

Många av tjänsterna vi erbjuder berättigar till ROT-avdraget. Om du sedan verkligen kan utnyttja det beror på dina förutsättningar. Vi rekommenderar våra potentiella kunder att kontakta Skatteverket för att säkerställa att de kan använda avdraget. Generellt sett gäller att du som vill att vi ska genomföra en byggtjänst i anslutning till en bostad du äger och bor i kan utnyttja ROT. Du kan i sådana fall sänka totalkostnaden för våra tjänster med upp till 30 procent.

Vad är ”totalentreprenad” egentligen?

Totalentreprenad innebär att vi som byggföretag kan genomföra alla arbetsmoment som krävs för att slutföra de tjänster vi erbjuder. Om du vill bygga ett attefallshus på tomten behöver du till exempel inte anlita ytterligare entreprenörer för installation av el med mera. Vi ror projektet i land från start till mål.

Vilka kunder hjälper ni?

Så länge jobbet du vill att vi ska utföra finns någonstans i Stockholmstrakten är du välkommen att kontakta oss. Vi har utfört uppdrag åt privatpersoner, villaägare, bostadsrättsföreningar och företagskunder i bland annat Tyresta, Södertörn, Gladö och Sköndal. Vi lämnar gärna ut referenser från någon av våra nöjda tidigare kunder vid förfrågan.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Våra senaste Projekt Axplock av våra referensprojekt i Stockholm

Byte av Träpanel. Mårtensberg

Fasadrenovering och byte av träpanel til villaägare i Mårtensberg, Stockholm.

Renovering av Kök BRF. Gudö

Köksrenovering till en lägenhetsägare i en BRF i Gudö, Stockholm. Ink klinker, parkett & nya köksluckor.

Trädäck med Uterum. Sågen

Tillbyggnation av trädäck med inglasat uterum till privatperson i Sågen, Stockholm.

Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Micke Tallnäs
– Projektledare

Nummer: 08-124 11 416
Mail: offert@byggare-vendelso.se